top of page
ombygning køkken WoodFront

WOODFRONT

Hos Woodfront får du danskproducerede fronter, bordplader og design i absolut højeste kvalitet. Vi har samlet det bedste fra alle verdener, uden store showrooms, for at kunne bevare en høj kvalitet til en lav pris.

Vores køkkener er baseret på IKEA-moduler, som er et glimrende valg.

-Snedkerkøkkener bygget på IKEA-moduler

WoodFront skuffe nyt køkken
Woodfront køkkenskuffer
Ny køkken i pacelhus træ
Nyt køkken træ
0x0.png

Hos WOODFRONT er træfronterne fremstillet af håndsorteret og spejlskåret finér, der behandles med UV-lak. Det gør overfladen meget slidstærk uden at fjerne følelsen af træet og nydelsen ved det levende materiale, der sikrer et harmonisk og unikt udtryk. Balancen imellem at sikre en stærk overflade og samtidig bevare træets naturlige udtryk er en kunst, der er blevet forfinet på det store danske værksted siden 1990. WOODFRONT tilbyder træfronter i 11 eksklusive trætyper i certificeret træ.

High-end køkkener
bygget på IKEA-moduler

Om Woodfront

Danskproduceret snedkerkvalitet. Woodfront er et gennemsigtigt koncept. Hos os får du hvad du betaler for, nemlig det gode håndværk og næsten uendelige kombinationsmuligheder i design, således at du har mulighed for at få et unikt og skræddersyet køkken der komplimenterer dit hjem. Du er ikke i tvivl når du får et stykke ægte håndlavet snedkerkvalitet imellem hænderne. Vi ser det gang på gang at det simpelthen betyder meget mere for helhedsindtrykket af ens bolig, og vi glæder os til at du selv vil mærke og glædes over forskellen.

Woodfront ApS

Strandvejen 337
2930 Klampenborg
CVR: 41292296

(+45) 53 54 20 00
info@woodfront.dk

bottom of page