top of page
Betingelser

RETNINGLINJER & FORBEHOLD
Hvordan vi kan sikre den gode  pris og oplevelse.

De oplyste priser, du finder her på parcelhuset.dk, er beregnet efter et standard type/parcelhus om både den eksisterende bygningsmasse samt til ønskerne om en kommende til eller ombygning.

De fremsatte priser her på siden parcelhuset.dk gælder for om-/tilbygninger op til 60m2.

 

For at vi kan fastholde de fremsatte prispakker, skal din bygning være opført eller bestå uden særlige eller usædvanlige byggeforhold, stil eller materialevalg, der får indvirkning på ønskerne til en om eller tilbygning.

 

Er du i tvivl om din ejendom lever op til forestillingen om en traditionel byggestil, er du altid meget velkommen til at kontakte os for en vurdering - så vi kan afhjælpe eventuelle tvivlsspørgsmål.

Særligt om ingeniørberegninger

Du skal som bygherre være lidt ekstra opmærksom på kravene til en statisk redegørelse for konstruktioner i konstruktionsklasse 1, der omhandler enfamiliehuse og tilbygninger hertil. Det er sådan, at der i det gældende Bygningsreglement fra 2018 (BR18), ikke er krav til statiske beregninger for bygværker i konstruktionsklasse 1, men det alene er op til kommunen at definer kravene.

Kræver din kommune statiske beregninger i forbindelse med dit projekt vil det være en ekstra omkostning, der ikke er indeholdende i de standardpriser du ser her på parcelhuset.dk.

GUIDE
BOOK
FORLØB
Ref
bottom of page